Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Easywater Total Care voordeelpakket

Een compleet voordeelpakket om zo gemakkelijk mogelijk uw spa water schoon en helder te houden!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 219,00
betaalmethode spa deal
  • Scherpe prijzen
  • Voor 16.00 besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging v.a. €99,-
  • Achteraf betalen via Afterpay
  • Klantenservice 040 - 123 45 67
Omschrijving
Details

Dit pakket bestaat uit twee keer het Easywater Total Care pakket plus chloortabletten. 

Easywater is gespecialiseerd in chloorarme en milieuvriendelijke waterbehandelingssystemen die worden geproduceerd op natuurlijke wijze. De productlijn van Easywater, Spa Care Total, heeft als doel het water in spabaden kraakhelder en bacterievrij te maken en te behouden. Easywater Spa Care Total is op zichzelf geen bacteriedoder. Toch is Spa Care Total van groot belang bij het doden van bacteriën en andere micromechanismen.

Easywater Spa Care Total zorgt ervoor dat bacteriën zich door een biofilm niet meer kunnen hechten aan de rand van de spa. Wanneer bacteriën zich niet meer kunnen hechten aan de spa, kunnen zij zich ook niet meer vermenigvuldigen.

De biofilm die wordt aangemaakt door de bacteriën is niets meer dan een kleverige beschermlaag die de bacterie voorziet van voeding, warmte en bescherming. Easywater Spa Care Total zorgt ervoor dat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen de biofilm te ontwikkelen. Dit tezamen met het feit dat de bacteriën zich niet kunnen hechten aan de spa, zorgt er voor dat de bacteriën in de filters terecht komen. Vervolgens is het aan de gebruiker om de filters eenmaal in de 3 á 4 weken te reinigen. Voor eventuele achtergebleven bacteriën geld dat zij gehinderd worden door de Ozonator. De ozonater die in bijna elke spa zit verwerkt, zorgt voor een stof genaamd ‘ozon’ die de overgebleven bacterie dood. chloorarm

Door de natuurlijke werking van Easywater Spa Care Total is er bijna geen chloor meer nodig. Slechts één chloortablet per week is voldoende. Er wordt aangeraden bij intensief gebruik van de spa 20g chloorgranulaat toe te voegen ter correctie van het water. Dit zorgt voor een shoc behandeling die het water corrigeert naar de juiste balans. Doe dit altijd nadat u de spa gebruikt heeft en nooit voordat u hem gaat gebruiken.

Er wordt aangeraden bij intensief gebruik van de spa 20g chloorgranulaat toe te voegen ter correctie van het water. Dit zorgt voor een shoc behandeling die het water corrigeert naar de juiste balans

Deze hoeveelheid is miniem en vervliegt naar verloop van tijd uit het water. Easywater Spa Care Total kan toegepast worden in elke spa tenzij het NIET is uitgerust met uitneembare en/of reinigbare filters met daarbij een filterinstallatie die minimaal 4 uur per dag zorgt draagt voor een goede watercirculatie.

Bij overschakeling op Easywater Spa Care Total raden wij u altijd aan het water eerst te verversen en de kuip intensief te reinigen. Wanneer kalkresten en andere vuiltjes vanaf de kuip zijn verwijderd en de filters zijn gereinigd, kan het bad gevuld worden met nieuw leidingwater. Op deze manier komt de Easywater Spa Care Total volledig tot zijn recht in uw spa.
Levertijd
: +/- 4 dagen

Eenmalige verzendkosten: € 6,50
(bij meerdere producten betaald u slechts één keer verzendkosten)
Gratis verzending bij bestelling boven de € 150,-
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Easywater Total Care voordeelpakket